Фото без описуДень Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.  На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби зі злом, заплативши надвисоку ціну – власне життя.
На вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, 18 лютого 2022 р. у Коцюбинському старостинському окрузі Васильковецької ТГ розпочався захід із театралізованого відтворення подій Майдану, на який завітали почесні гості: голова Васильковецької ТГ- Андрій ГАЙДАШ та начальник відділу освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту - Зоряна РОГА.
По завершенню у школі розпочався загальношкільний захід "Небесна Сотня України - сини, що в небо відлетіли", підготовлений учнями 5, 7- 11 класів та педагогом- організатором - Світланою МИХАЛКІВ .На дійство були запрошені випускники школи, очевидці і активні учасники подій Революції Гідності.
Ми будемо пам'ятати Героїв Небесної Сотні і зобов'язані будувати ту державу, за яку вони загинули. Ми дякуємо Богу за тих сміливих і щирих людей, які були серед нас .Ми Вас не забудемо.
СЛАВА УКРАЇНІ !!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!