На 27 січня 2023 року більшість вакансій, якими оперує Тернопільський обласний центр зайнятості, - у переробній промисловості, охороні здоров'я та наданні соціальної допомоги, торгівлі, освіті, транспорті. З них  майже 15% із заробітною платою вищою від середньої по області.

Так, зарплату у 50 тис. грн пропонують слюсарям-електрикам з ремонту та обслуговування вантажопідіймальних кранів і машин, 22,5 тис. грн  лікарям-психіатрам, 20,1 тис. грн – головному агроному; 20 тис. грн - водіям тролейбуса, слюсарям з ремонту колісних транспортних засобів та лікарям різних спеціалізацій; 17 тис. грн  головним бухгалтерам та ерготерапевтам. По 15 тис. грн роботодавці готові платити інженерам, керуючому відділенням банку, медичному директору, логістам, механікам, дизайнеру-виконавцю графічних робіт; до 14 тис. грн.завідувачам виробництва, робітникам з догляду за тваринами, слюсарям-електрикам, технікам з підготовки технічної документації, асистентам фізтерапевта, рентгенолаборантам, медсестрам з масажу. 

У десятку найбільше потрібних роботодавцям Тернопільщини працівників входять: водій, продавець, вчитель, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, швачка, кухар, медсестра, майстер виробничого навчання, електромонтер, начальник відділення звˈязку. Також постійно є потреба у лікарях різних спеціалізацій.

Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:

"Робота зараз. Державна служба зайнятості".

Чат-бот: @DCZWorkNowBbot  або https://t.me/DCZWorkNowBbot

Канал: @DCZWorkNow або https://t.me/worknowdcz .

"Робота на Тернопільщині"

Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot

Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region

Єдиний портал вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua/)

Національний Кадровий Резерв (https://ukrnkr.in.ua/)

Роботодавці можуть подати вакансію через Google-форму: http://surl.li/bzqvd 

Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit   

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості або в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646.