Фото без опису11 травня 2023 року під головуванням сільського голови Андрія ГАЙДАША відбулося засідання 21 сесії сільської ради VIII скликання.

У роботі сесії, на розгляд якої було винесено ряд питань, що стосуються життя громади, взяли участь депутати сільської ради, а також члени виконавчого комітету, керівники відділів, установ сільської ради та старости сіл громади. Сесійному  зібранню передувала робота постійних комісій сільської ради, на яких були ретельно опрацьовані та розглянуті усі  питання порядку денного.   

Робота сесії розпочалася із затвердження порядку денного.

Зокрема, депутати затвердили звіт про виконання бюджету Васильковецької сільської територіальної громади за I квартал 2023 року, внесли зміни до бюджету сільської ради на 2023 рік, затвердили перейменування комунальної організації (установи , закладу) Відділ освіти ,культури, сім’ї , молоді та спорту Васильковецької сільської ради у комунальну організацію (установу, заклад ) Відділ освіти , сім’ї, молоді та спорту Васильковецької сільської ради та затвердили Положення комунальної організації ( установи ,закладу) Відділ освіти , сім’ї ,молоді та спорту Васильковецької сільської ради у новій редакції, затвердили створення Комунальної установи «Центр культури, мистецтва і туризму» Васильковецької сільської ради і Статут, погодили кандидатуру на директора КУ «Центр культури, мистецтву і туризму» Васильковецької сільської ради. Ним став Роман САГАЙДАК.

Також були розглянуті земельні питання.

Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі винесені питання порядку денного були розглянуті та прийняті відповідні рішення.

Сесія традиційно пройшла злагоджено та конструктивно.