Фото без опису2 лютого 2024 року з ініціативи начальника Чортківської районної військової  адміністрації, Володимира Васильовича ШИПІТКА,  наша громада гостинно зустрічала  керівників відділів освіти, культури, туризму, молоді та спорту. 

В рамках робочого дня, Володимир ШИПІТКО особисто ознайомився із роботою дошкільного та освітнього закладу; оглянув будинок культури, а також спортивний комплекс, зокрема, місцевий стадіон

Гостей радо привітав голова громади Андрій ГАЙДАШ та начальник відділу ОСМС Зоряна РОГА. 

Нарада керівників структурних підрозділів пройшла у невимушеній обстановці. Важливим є те, що на даний захід прибули 44 працівники із структурних підрозділів територіальних громад усього Чортківського району, які працюють у сфері культури, освіти, туризму, молоді та спорту. Учасники ділилися досвідом роботи, озвучили проблемні питання, після чого мали можливість ознайомитися із матеріальною базою закладів освіти, культури та спорту Васильковецької громади. Проблемні питання, які були порушенні учасниками наради, Володимир ШИПІТКО зобов'язався взяти під свій особистий контроль.

Далі взяли участь у молебні за МИР та ПЕРЕМОГУ в Україні, який відслужили настоятелі двох храмів. Користуючись нагодою, Галина Чайківська дякувала отцям за щоденну молитву та відзначила їхню працю почесними Подяками.

Після молебну учасники наради відвідали с. Коцюбинці (Васильковецька громада), де відбувся святковий концерт "Ми - єдиний народ, ми єдина країна", у якому взяли участь аматорські колективи громади.

У ході заходу начальниця відділу з гуманітарних питань Чортківської РВА, Галина  Чайківська, оголосила подяки та вручила "Орден матері бійця"- за  мужність та відвагу при захисті рідної держави, які на сьогоднішній день боронять нашу державу, а саме нагороди отримали:

- мати - Грабас Ганна Михайлівна  ( син Грабас Микола Володимирович);

- мати - Коваль Віра Йосипівна ( син Коваль Михайло Олегович);

- мати - Слободян Олександра Іванівна ( син Слободян Ігор Ярославович).

Окрім цього, свої нагороди отримали одні з кращих працівників гуманітарної сфери.

Щиро дякуємо усім хто  долучався до участі  в організації даного заходу. 

Разом до ПЕРЕМОГИ!!!