ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

19 квітня 2024 року  у Васильковецькій сільській раді відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, серед основних завдань якої сприяння в забезпеченні реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та запобігання дитячій бездоглядності.

В рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, які постраждали від насильства, пов'язаного з війною, торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно зумовленого насильства у Тернопільській області»

26-27 березня 2024 року  ГО «ТМЖК «Відродження нації» за підтримки ГУ Національної соціальної сервісної служби у Тернопільській області провела дводенний тренінг на тему: «Спільними зусиллями протидіємо торгівлі людьми» для територіальних громад області. Захід відбувся у рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, які постраждали від насильства, пов’язаного з війною, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно зумовленого насильства у Тернопільській області» за сприяння Аґенства США з міжнародного розвитку (USAID) та Міжнародної організації з міграції (МОМ) – Аґенства ООН з питань міграції у якому взяли участь двоє представників Васильковецької сільської ради: головний спеціаліст ССД Світлана ГЕРМАК та інспектор КЗ Центр культури, мистецтва і туризму Васильковецької сільської ради Христина ЦИМБАЛІСТА.

ПІДТРИМУЙ УКРАЇНСЬКЕ! ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ

У складних обставинах повномасштабного вторгнення та безлічі викликів, які воно принесло, для України життєво важливо, аби бюджет країни працював для розвитку бізнесу та бізнес брав участь у забезпеченні потреб держави. Тут дороговказом може стати народне прислів’я: «свій до свого по своє».

РІЧНИЦЯ ЗАГИБЕЛІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯ ЯРОСЛАВА МАЗНИКА

26 березня 2024 року минає рік, як під час виконання військового обов’язку, у бою за нашу Батьківщину загинув МАЗНИК Ярослав Євгенович,  наш земляк,житель села Жабинці. Схиляємо голови в глибокій скорботі та висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!  Герої не вмирають!