Фото без опису06 жовтня 2023 р. начальник Чортківської районної військової адміністрації Володимир ШИПІТКО спільно із начальницею відділу з гуманітарних питань Чортківської РВА Галиною ЧАЙКІВСЬКОЮ відвідали Васильковецьку  територіальну громаду Чортківського району, Тернопільської області для більш детального вивчення  питань галузь освіти і культури.

Для початку голова Васильковецької територіальної громади Андрій  ГАЙДАШ та керівниця галузі освіти Зоряна РОГА ознайомили владу району  із ходом виконаних робіт у закладах загальної середньої освіти після стихії, що пройшла цьогоріч у липні місяці(зазнали пошкоджень дахи закладів освіти, а саме: заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів у с. Коцюбинці та Крогулецька гімназія)

На сьогоднішній день проводяться роботи по перекриттю пошкоджених частин даху металопрофілем, який закуплено за кошти місцевого бюджету громади.

Заодно розглянуто питання щодо звернення громадян, що стосується роботи Чабарівської гімназії.

Відтак, керівництво здійснило обхід закладів загальної середньої освіти та дошкільних, які знаходяться в центрі Васильковецької ТГ.

На завершення робочого дня керівниками різних рівнів обговорено ряд важливих питань та накреслено спільні проєкти для подальшої співпраці на благо  Васильковецької територіальної громади.