ШЕВЧЕНКО І МУЗИКА

6 березня у КЗ "Мистецька школа" відбувся тематичний захід "Шевченко і музика". Вихованці закладу виконували різножанрові твори, присвячені великому Кобзареві, а викладачка сольфеджіо Людмила Шпуляк ознайомила присутніх із цікавими фактами з життя Тараса Шевченка.

ПРОЄКТ "ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ"

5 березня 2024 року у спортивній залі Чабарівської гімназії стартував проект «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Це конкурс серед студентів України під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», який проводиться за ініціативи ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО.

ПРОЄКТ "ШКІЛЬНІ АВТОБУСИ ДЛЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ"

04.03.2024 року, за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки, громадською організацією «Ветерани Патріотам» спільно з Генеральним консульством Чеської Республіки у Львові реалізовано проєкт «Шкільні автобуси для Тернопільської області».

УСПІХ "КОЛОРИТУ"

На конкурсі "Надія 2024"! 01.03.2024 року відбувся XXІV регіонний конкурс-фестиваль "Надія 2024" серед 25 учасників з 4-х областей нашому "зразковому" дитячому аматорському колективу "Колорит" будинку культури с. Коцюбинці Васильковецької громади присвоїли заслужену ІІ премію у номінації хореографія (народна хореографія) за вражаючий номер "Гуцульський танець".  Щиро вітаємо наших талановитих учасників "Колориту" з цією чудовою перемогою! Вивражаєте своєю енергією та талантом, і ми пишаємося вами!

ЗИМОВИЙ ЧЕМПІОНАТ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ З ФУТБОЛУ

Минулої неділі, 25 лютого, у селі Боричівка Теребовлянської громади на стадіоні зі штучним покриттям стартував відкритий зимовий чемпіонат Тернопільської області з футболу 2024 року. Переможець другої ліги чемпіонату Тернопільської області 2023 року «Поділля» з Васильківців, що на Чортківщині, заявилося на зимову першість, до якої головний тренер команди Богдан Арсенович Іванців включив 21 футболіста.