Завдав провідній світовій компанії сотні мільйонів збитків: кіберполіція та слідчі Нацполіції викрили хакера

Мешканець Миколаєва інфікував сервера відомої американської компанії вірусом-майнером. У ході міжнародної поліцейської операції правоохоронці провели обшуки та припинили діяльність хакера.

Пластуни передали Вифлеємський Вогонь Миру Васильковецькій територіальній громаді

Представники Національної скаутської організації Пласт передали Вифлеємський вогонь миру сільському голові Андрію ГАЙДАШУ  та Васильковецькій сільській територіальній громаді.

Щодо проєктів «Empower» та «Promova» в межах національної програми Future Perfect

 Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформує про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect (далі – програма), яка створена з ініціативи Президента України. Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа.

Подарунки до Дня Святого Миколая

Під час новорічних свят як ніколи хочеться вірити у добро та поширювати його. Ця зимова пора спонукає вірити, що душевне тепло здатне зігріти та об’єднати нас, особливо у цю тяжку історичну добу нашої країни. І дуже важливо, щоб це тепло відчули всі.

Постраждалі від домашнього насильства можуть отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката: куди звертатися

Особи, які постраждали від домашнього насильства, мають право отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката. Для цього варто звернутися до системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Які послуги надає система БПД, як ними скористатися та куди звертатись — пояснюємо далі.