ЗИМОВИЙ ЧЕМПІОНАТ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ З ФУТБОЛУ

Минулої неділі, 25 лютого, у селі Боричівка Теребовлянської громади на стадіоні зі штучним покриттям стартував відкритий зимовий чемпіонат Тернопільської області з футболу 2024 року. Переможець другої ліги чемпіонату Тернопільської області 2023 року «Поділля» з Васильківців, що на Чортківщині, заявилося на зимову першість, до якої головний тренер команди Богдан Арсенович Іванців включив 21 футболіста.

ВЕЧІР – СПОМИН ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

25 лютого 2024 року в с. Старий Нижбірок Васильковецької територіальної громади в Будинку культури відбувся вечір-спомин до Дня пам‘яті Героїв Небесної Сотні, який збігся в часі з 2 річницею повномасштабного вторгнення рф в нашу країну. 

ПЕРЕЗАКЛЮЧЕННЯ ДОГОВОРУ ПО РОЗПОДІЛУ ГАЗУ

Тернопільська філія газорозподільних систем України проводитеме перезаключення договору по розподілу газу в приміщенні відділу ЦНАП Васильковецької сільської ради за адресо. с.Васильківці, вул.Незалежності,54 з понеділка 26.02.2024 по середу 28.02.2024 до 16:30.

ФЕСТИВАЛЬ "ЗЛАТА ФЕСТ ЗОЛОТІ ТАЛАНТИ УКРАЇНИ"

18 лютого 2024 року у м. Кам'янець-Подільському відбувся Всеукраїнський фестиваль "Злата Фест Золоті таланти України", де "зразковий" - дитячий аматорський танцювальний колектив "Колорит" Коцюбинецького будинку культури Васильковецької ТГ вразив глядачів своїм виступом та отримав нагороди: "Весела полька" - І місце, "Не залишай" - ІІ місце та "Гуцульський танець" - І місце. Щира подяка керівнику Валентині Лозінській за невтомну працю та відданість творчості. І, звичайно, дуже дякуємо дітям та їхнім батькам за безмежну енергію та невичерпне бажання перемагати! Бажаємо колективу "Колорит" подальших успіхів, нових звершень та натхнення на шляху до досягнення мрій! "

Спільний проект Мінсоцполітики та Всесвітньої продовольчої програми ООН (ВПП) щодо додаткової соціальної підтримки осіб з інвалідністю з дитинства та дітей з інвалідністю

Постанова КМУ №110 від 02.02.2024 «Про реалізацію спільного із Всесвітньою продовольчою програмою Організації Об’єднаних Націй проекту стосовно додаткових заходів із соціальної підтримки осіб з інвалідністю з дитинства та дітей з інвалідністю»